Frodo & Lobelia

Frodo și Lobelia sunt doi frați care s-au născut în adăpostul de animale. Mama lor, Soraya, era însărcinată cu ei când a fost internată la adăpost cu puiul anterior.
În total au fost 6 bebeluși pe care Soraya i-a născut, dintre care unul a fost, din păcate, născut mort, așa că sunt în total 5 pisoi care își caută un cămin.

Frodo și Lobelia sunt pisoi strălucitori, curioși, jucăuși și iubitori. Până acum cunosc doar adăpostul pentru animale și îngrijitorii lor, așa că inițial vor avea nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu lucruri și oameni noi, dar suntem convinși că se vor obișnui rapid cu viața mai bună.
Frodo este puțin mai extrovertit decât Lobelia, este mai încrezător și este în general puțin mai deschis decât sora lui. Lobelia este cea mai precaută dintre cele două și va avea nevoie de mai mult timp, dar cu siguranță va învăța ceva de la Frodo.

Preferăm să căutăm un cămin pentru cele două pisici împreună pentru că le place să se joace una cu alta și, în general, se plac.
Întrucât amândoi nu au fost niciodată afară, o casă pur rezidențială este la fel de posibil ca o casă cu acces în aer liber într-o locație cu trafic calmat.
Frodo & Lobelia sind zwei Geschwister, die bereits im Tierheim auf die Welt kamen.
Ihre Mama Soraya war mit ihnen trächtig, als sie mit dem vorherigen Wurf im Tierheim aufgenommen wurde.
Insgesamt waren es 6 Babys, die Soraya zur Welt brachte, eines davon wurde leider tot geboren, daher sind es gesamt 5 Katzenkinder, die ein Zuhause suchen.

Frodo & Lobelia sind aufgeweckte, neugierige, verspielte und liebevolle Katzenkinder.
Sie kennen bisher nur das Tierheim und ihre Pfleger, werden also anfangs etwas Zeit benötigen, um sich an neue Dinge und Menschen zu gewöhnen, wir sind aber überzeugt davon, dass sie sich rasch an das bessere Leben gewöhnen werden.
Frodo ist etwas extrovertierter als Lobelia, er traut sich mehr und ist generell etwas offener als seine Schwester.
Lobelia ist eher die vorsichtigere der beiden und wird mehr Zeit benötigen, wird sich aber bestimmt etwas von Frodo abschauen.

Für die beiden Katzen suchen wir bevorzugt ein Zuhause zusammen, da sie gerne miteinander spielen und sich grundsätzlich gerne mögen. Da beide noch nie draußen waren, ist ein Zuhause in reiner Wohnungshaltung genauso möglich wie ein Zuhause mit Freigang in verkehrsberuhigter Lage.
Ți-ar plăcea să ne înființezi sau să ne pui în plasament? – Möchtest du uns adoptieren oder auf Pflege nehmen?