Peaches

Piersici a fost găsită împreună cu puii ei Nanu, Nana & Mortis în fața ramurii de pisici a adăpostului de animale. S-a ascuns pe ea și pisoii ei în tufișuri cât a putut mai bine, dar a încercat totuși să arate că are nevoie de ajutor și că îi era foarte foame.

Am primit familia mică de pisici și toată lumea a fost tratată pentru răceală de pisică, în special Peaches avea o răceală severă de pisică, ceea ce a deranjat-o cu adevărat.
Din fericire, toată lumea a fost tratată cu succes și acum este din nou în formă.

Peaches este o pisică foarte iubitoare, drăgălașă, de încredere și orientată spre oameni. Îi place să petreacă timpul cu îngrijitorii ei și uneori îi place să se joace, dar mai ales se bucură de liniște și relaxare cât de des poate într-un adăpost pentru animale.
Deoarece ea însăși nu caută în mod activ compania altor pisici și este adesea foarte enervată de celelalte pisici, credem că poate fi relocată și individual, deoarece are nevoie și de libertate și are posibilitatea de contact cu alte pisici acolo, dar asta ar fi, de asemenea, cazul. Este, de asemenea, posibil să le plasați cu o pisică mai în vârstă care nu mai este la fel de entuziasmată și activă precum pisoii din adăpostul pentru animale.

Așadar, pentru a rezuma, căutăm o casă liniștită și relaxată pentru Piersici, cu un partener de pisică, care este, de asemenea, mai liniștit și nu prea intruziv sau o casă fără un partener de pisică.
Deoarece Peaches este obișnuită să fie afară, va trebui, de asemenea, să fie afară, într-o locație liniștită în viitor!
Peaches wurde gemeinsam mit ihrem Nachwuchs Nanu, Nana & Mortis vor der Katzenzweigstelle des Tierheims gefunden.
Sie verbarg sich und ihre Katzenbabys im Gebüsch so gut es ging, versuchte aber trotzdem zu zeigen, dass sie Hilfe benötigte und sehr hungrig war.

Wir nahmen die kleine Katzenfamilie auf und alle wurden gegen Katzenschnupfen behandelt, gerade Peaches hatte starken Katzenschnupfen, der ihr sehr zu schaffen machte.
Glücklicherweise konnten alle erfolgreich behandelt werden und sind wieder fit.

Peaches ist eine sehr liebe, verschmuste, zutrauliche und menschenbezogene Katze, sie genießt es Zeit mit ihren Pflegern zu verbringen und spielt auch gelegentlich gerne, meistens jedoch genießt sie die Ruhe und Entspannung, so oft es ihr in einem Tierheim möglich ist.
Da sie selbst nicht aktiv die Gesellschaft der anderen Katzen sucht und häufig auch sehr genervt ist von den anderen Katzen, kann sie unserer Meinung nach auch einzeln vermittelt werden, da sie auch Freigang benötigt und dort die Kontaktmöglichkeit zu anderen Katzen hat, ebenfalls wäre es aber auch möglich, sie zu einer ebenfalls bereits älteren Katze zu vermitteln, die nicht mehr so aufgedreht und aktiv ist wie die Katzenkinder im Tierheim.

Also zusammengefasst suchen wir für Peaches ein ruhiges, entspanntes Zuhause mit einem Katzenpartner, der ebenfalls eher ruhiger und nicht zu aufdringlich ist oder auch ein Zuhause ohne Katzenpartner.
Da Peaches den Freigang gewohnt ist, benötigt sie auch in weiterer Zukunft Freigang in verkehrsruhiger Lage!
Ți-ar plăcea să ne înființezi sau să ne pui în plasament? – Möchtest du uns adoptieren oder auf Pflege nehmen?